Den som sa att man inte kan köpa lycka för pengar visste inte att man kan köpa en häst.

Vilken underbar dag, nästan så att jag inte vill att den ska ta slut! Jag hade en hotspring-tur idag med en person & vädret var verkligen med oss. Strålande solsken, pigga hästar (i alla fall min) och underbara vyer. Kan knappast bli bättre än så. Dessutom skötte sig Drápa så himla bra att jag nästan svävade på moln ett tag, min prinsessa! Hade lätt kunnat ge henne allt godis jag har för hennes insatser idag.

Och ikväll är det utgång, gårdagen var ju nykter för mig så kör nu istället! Känns bra då vi ska göra Reykjavik igen, var ett tag sen nu. Dessutom blir det alltid så.jävla.kul. när vi väl är där! Så nu ska jag fortsätta dricka, hörs imorn!

IMG_3577 IMG_3578 IMG_3587 IMG_3589 IMG_3595

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s