Torsdag

Cha cha bloggen! Känner mig så dålig på det här, men tiden springer iväg!

Igår hade jag en ledig dag och den tillbringade jag med Emma, hennes mamma och mammas vän. Vi körde runt gyllene cirkeln, jag hängde mest med för att kunna shoppa men det är häftigt där även om man sett det förut! Fick med mig ett renskinn hem, som jag tittade ut förra gången jag var där. Tyvärr blev det ingen lopapeysa, då den jag hittade var lite för tunn.. Man kan inte få allt. Kvällen tillbringades i Reykjavik med shopping och tapas! Inte helt fel..

Idag har vi fått en sovmorgon och så hade jag en tur på eftermiddagen. Hade otur som föll av, men jag är ok! Du behöver inte vara orolig mamma :D Bara Glófaxi som är så jävla dryg och låtsas vara rädd för saker hela tiden.. På kvällen hade vi en god avskedsmiddag för Kinna och en välkomstmiddag för Ingrid, slaget i en fluga! Mycket trevligt. Fick dessutom sagt det jag velat säga ett tag, och även om han inte tror på oss så gör jag det!

Nu är klockan 23:47 och jag ska precis lägga mig. Har duschat efter en ridtur med Ingrid där hon visade mig nya vägar! Alltid uppskattat! Så puss och godnatt!

20130801-234854.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s