Hot springs

Hej på er! Efter att Emma och Carro kom hem i måndags har allt varit lite lugnare! Skönt att ha alla hemma igen. Och eftersom jag fick en sovmorgon igår blev jag som en ny människa & älskade livet igen.

Efter turerna på eftermiddagen (red med ett skönt par från Tyskland) hade vi planerar en staff-tour till varma källorna för att bada. Var hur roligt som helst att få rida bara med dem och att sitta i vattnet var tom bättre än jag förväntade mig. Tanken var sen att Solmundur skulle hämta oss nedanför berget så vi inte skulle behöva rida hela vägen hem, men när vi ringde honom hade han precis gått och lagt sig. Så det blev en snabb ritt hem i mörkret ;)

DSC_2630 DSC_2683 DSC_2687 DSC_2710 DSC_2745 DSC_2775 IMG_3709

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s