DEAL

I tisdags gjorde jag & Solmundur en deal. I och med att jag känt mig stressad för det här med att få hem Drápa denna hösten och ändå kommer längta tillbaka hit så fort jag kommer hem pratade jag med Solmundur om det. I utbyte med att jag kommer tillbaka hit och jobbar nästa sommar (dock inte riktigt lika länge..) får Drápa stå kvar här tills jag kommer. Detta gör att jag kan njuta av mina sista dagar här, istället för att känna mig bekymrad. Vill inte stressa igenom en transport och flygning till Sverige, utan istället kolla igenom allt och fixa innan min prinsessa kommer hem. Min prinsessa som idag har skadat sig jättemycket i transporten, gör ont i hjärtat att se henne stå så ledsen i boxen :/

56494-cc0fc1-450-450_large

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s