Blomsterfestival

Vilken härlig festival de hade ställt till med igår. Hade verkligen inga förväntningar alls, då det är en liten, liten håla. Därför blev jag så extra överraskad när jag kommer in i en liten park med hur mycket människor som helst. Det var en tänd brasa, en scen där Solmundurs kända son sjöng och spelade och alla verkade så himla glada. Allt avslutades med fyrverkerier. Det är alltså på Island det händer. Tanken var också att kanske ta en runda på café rose, men eftersom en av oss var tvungen att köra och den andra (jag) hade sån fruktansvärd huvudvärk skippade vi det! /pensionärerna!

20130818-181734.jpg

20130818-181740.jpg

20130818-181746.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s