Why does all good things comes to an end?

Kan inte riktigt förstå att jag skriver mitt sista inlägg ifrån Island. Tiden har verkligen gått hur fort som helst, men den sägs göra det när man har roligt. För roligt har jag haft, gud vad roligt jag har haft. Har skrattat tills magen gör ont, har känt mig lycklig och glad. Men har också lärt mig otroligt mycket, både om mig själv, min egna förmåga och min omgivning. Vet vart jag numera har folk, vilket är en positiv punkt.

Kommer såväl ihåg den 10 maj, när jag åkte. Aldrig varit så nervös förut, eftersom jag inte hade någon aning vad som egentligen väntade mig. Men sedan dess har det bara varit positivt hela tiden. Har haft en fantastisk chef och fru som verkligen tänkt på vårt bästa, grymma kollegor och de finaste hästarna. Har fått chansen att sitta på hästryggen under arbetstid och sett de mest otroliga platserna. Platser jag inte trodde kunde existera. Har fått bevittna att Island erbjuder alla sorters väder, helst under en och samma ridtur också. Och regn, massvis med regn. Men vet ni, jag är inte bitter. För istället för att sitta inne på något ICA etc, etc, har jag fått vara ute i naturen (inget illa menat mot kontorsjobb förstås, har själv varit i den branschen).

Men nu är det dags att knyta ryggsäcken, som är proppfull och åka hem. Många erfarenheter rikare! Om 4 timmar kör bossen oss till flygplatsen (Carro tar ett flyg 30 min senare till Arlanda) och därifrån tar det 3 timmar för mig att komma till Köpenhamn där mammsen står redo för att hämta upp mig. Min fina mammsi! <3

DSC_0835

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s