Home, sweet home

Hemma igen. Får frågan hur det känns och det är svårt att svara på. Mamma säger att jag har ena foten hemma och ena kvar på Island och så kan man väl kanske sammanfatta det. Jag är ju van att ta på mig ridkläder, snabbt äta frukost (om jag ens gjorde det) och sedan gå ner till hästarna. Rida hela dagarna, ha hästar utanför fönstret och umgås med likasinnade.

Men jag har fått ett fint välkomnande här hemma! Att se mamma stå och vänta på mig i välkomsthallen var underbart och så även hamburgaren på max som var det första jag åt efter flygresan. Har hunnit träffa Niclas, Elina, Nanna och Johanna (med familj) och i helgen väntar fler kära återseenden.

Nu ska jag stänga ner datorn och kolla lite på svensk TV, var ju inte igår!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s