Att ha en vän är som att vakna och känna att solen skiner.

Kvalitétstid och äkta vänner. Inte sett sedan början på maj och ändå känns det som det var igår vi sågs. En enkel fika på mammas innergård med god fika och massvis med skratt! Som jag har grämt mig över när jag vetat att ni samlatsl allihop, bara för att jag har saknat er så! Det bästa med att komma hem är och återse vänner & familj! Vilka klippor jag har runt omkring mig! :*

20130829-203832.jpg

20130829-203849.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s