Never allow your loneliness to drag you back in to the arms of someone who doesn’t give a damn.

Alamedan, Karlskronas Beverly hills har jag checkat in på igen. Bokstavligen. Fick tillbaka min lägenhet idag och har redan hunnit krypa ner i sängen! Finns ingen säng som sin egna!

Men den här tomheten är jag inte van vid. Jag är van vid att alltid ha personer omkring mig och ständigt nya upptåg. Det här är FÖR tyst, för att jag ska känna mig hemma. Och trafiken utanför hörs mer än nånsin, man vänjer sig lätt vid att bo på landet!

Det tråkiga med detta är att hur fina människor jag än har runt mig så längtar jag tillbaka. SÅ.HIMLA.MYCKET! Jag vill ösa i galopp med Drápa, det snabbaste hon bara kan. Känna adrenalinet och lyckan slåss om min uppmärksamhet. Kolla på nån dålig film med tjejerna och retas med lill-Solmundur. Diskutera kunder med stora Solmundur och få äta Sjöfns mat! Men jag kommer vänja mig vid mitt, tar nog bara ett tag. Att vara hästlös i höst kommer inte vara lätt, men när jag vet vad jag har att se fram emot känns det ändå helt okej!

20130829-213831.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s