Min helg!

Helgen alltså, vilken rolig helg jag har haft.

Startade den i fredags med Nanna och Elina ute i Agdatorp! Blev lite luftgevärsskjutning, film, god mat och massa skratt! Precis som det ska vara med andra ord. Och på lördagen mötte jag äntligen upp Linda för lite hederligt tjejsnack på Waynes. Vad jag saknat denna tjej under mina månader borta på ön, kul att få återförenas med alla igen! :*

På kvällen var det dags för min första och sista kräftskiva detta året. Förra veckan skickade jag iväg ett SMS och frågade Oscar vad han tyckte om min idé och han nappade. Så sagt och gjort så samlades stora delar av skogsgänget för en härlig kräftskiva vid Oscars dammar. Det var kräftor (såklart!), grillning, dans och massa snack runt brasan. Vilka härliga människor jag har i min närhet och alla var så himla nyfikna på vad som hänt sen sist och hur det var på Island. Kändes som det var igår man sågs sist, även fast det var jättelänge sedan.. Kvällen avslutades med att Elina skjutsade hem mig till Ledja där jag spenderade natten :)

Söndagen spenderades både i soffan och på Kosta Outlet. Mamma fick för sig att hon skulle köpa glas så alla följde med på detta äventyr. Dock blev det inga glas inköpta, det enda vi faktiskt spenderade pengar på var pizzabuffén! Men pizza är ju aldrig fel! Sen blev det hemresa och lite småpill i lägenheten, äntligen har den största röran lagt sig!

IMG_2777 IMG_2775 IMG_2774 IMG_2779 IMG_2784 IMG_2792 IMG_2801DSC_2936 DSC_2937 DSC_2939 DSC_2940 IMG_2802 DSC_2944 DSC_2956 DSC_2959 DSC_2962 DSC_2968 DSC_2969 DSC_2976 DSC_2979 DSC_2981

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s