Skolstart

Idag var det dags att återvända till skolan igen, för första gången sedan i maj. Har inte varit nervös för detta en enda sekund, FÖRRÄN jag faktiskt öppnade dörren till byggnaden. Då började hjärtat slå hur fort som helst, av någon konstig anledning. När jag väl kom in och mötte mina klasskamrater var det många kära återseenden och det var kul att vara tillbaka igen. Även att vi inte har världens bästa sammanhållning, men det antar jag att vi kan jobba på.. ;P Nu gäller det bara att köra hårt hela skolåret, det kommer säkert gå fortare än fortast!

Och kvällen har gått i hälsans tecken! Först gick jag & mamma på ett zumbapass och efteråt mötte jag upp Miriam! Fina, härliga Miriam! Vi catchade upp varandra vad som hänt sen sist och så gick vi en promenad runt Saltö. Vilken fin stad jag bor i, helt otroligt vad hemmablind man blir när man ser dessa omgivningar varje dag. Vi avslutade kvällen med god mat och en stund framför TV:n.

IMG_2830 IMG_2833 IMG_2835 IMG_2836 IMG_2837

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s