Tisdag

Höll på att missa en halv skoldag inorse på grund av rent och skärt slarv! Hade en ny kursstart idag och jag fick för mig att vi gick samma tid som igår. Men nej, det var ju den andra kursen! (Läser två små pararellt). Tack vare Janet missade jag inte så värst mycket, hon är så bra hon!

Så efter en heldag i skolan var jag väl egentligen sådär sugen på att gå till gymmet, särskilt eftersom bilen krånglar & jag fick ta bussen. Men jag visste att jag skulle bli pepp så fort jag steg innanför dörren, och visst var det så! Härliga sh’bam, som jag saknat dig i sommar! Nu kör vi fullt ut!

20130903-193719.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s