Forget about all the reasons why something may not work. You only need to find one good reason why it will.

September i luften men sommaren vill inte riktigt ge med sig än, bra tycker jag. Därför passar jag på att ta på mig mina jeansshorts för första (!!) gången i år. Vitare ben har jag nog aldrig sett i mina dar och de verkar inte passa ihop med den någorlunda bruna överkroppen. Men får hoppas på en finare sommar på ön nästa år. Apropå ön så åkte Carro tillbaka dit igår, vem tror ni sitter här och håller på att dö av avund? Ingen mindre än mig! Så ska passa på att höra hur det är med min prinssessa, för några bilder har Solmundur inte skickat..

Ska förresten ha en jobbintervju om 5 minuter, ändå sitter jag hemma hos mamma, Hur kommer sig det undrar ni, jo det här företaget är så himla smarta och snälla mot miljön att man sköter det hemifrån. Först får man ett mail med information om företaget och sedan även en video. Därefter kommer personalchefen ringa mig för en telefonintervju! Så himla, himla bra!

20130904-140122.jpg
Ser ni skillnaden? Helt sjukt ju!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s