Things worth having is worth waiting for.

Här sitter jag och är träningsklädd till tänderna, men kroppen sa ifrån så idag blir det en vilodag. Känns som att jag har förtjänat det efter att ha gått på konditionspass 3 dagar i rad. Det som grämer mig lite är att jag missar Sh’bamen, men det verkade ändå inte som att Lisa höll i den idag. Och snart skaffar jag ändå ett eget kort igen, så då kan jag gå när jag vill igen. Ska bli så skönt!

Så ikväll blir det mys i Agdatorp istället, efter att jag har skrivit färdigt min uppgift som ska vara inne imorgon. Har bara 300 ord kvar, så hoppas på att det kommer gå smidigt – även den sista biten:) Får ha min lilla som utflykt som motivation!

IMG_2827Påbörjade arbetet med att få hem denna donnan till Sverige lagom till nästa höst. Mycket papper och byråkrati, tid och framför allt pengar. Men det kommer vara värt varenda krona, har aldrig varit så säker på något i hela mitt liv. Saknar henne precis varje dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s