Don’t complain about something you actually can do something about.

Hemma efter bion, vi såg ”Hur många kramar finns det i världen?” Blev lite besviken då jag hade högre förväntningar på den. Första filmen skrattade man sig igenom, deg hände många roliga saker medans denna var väldigt långdragen! Trist, men uppföljare blir sällan något att ha tyvärr.

Imorgon var tanken att följa med på nån skördefest i Karlshamn, men jag har alldeles för mycket att göra så jag får nog skippa det! Man får prioritera skolan nu, när den väl kommit igång igen. Och jag har lite jag missade i våras när jag valde att åka till Island, men det ångrar jag inte för en sekund!

20130907-231034.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s