Keep going. Today you are one step closer than you were yesterday.

20130909-180141.jpg

Det här var det första jag läste idag & min dag hade inte kunnat börja bättre! Drápa är på bättringsvägen och känns skönt att ha Carro där som kan kolla till henne ibland. Så orolig jag har varit, men har väl inte varit helt i onödan. Men nu är hon bättre och önskar inget hellre än att jag hade henne utanför mitt fönster. Men den tiden kommer, det vet jag!

Nu blir det idolkväll och hederligt häng!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s