Tisdag

Hej på er! Höll på att säga att jag haft världens längsta dag, men det hade ju varit att ljuga.. Dock började den inte alls så bra. Inatt fick jag för mig att jag skulle ominstallera min telefon, då den krånglat ett tag med sms som inte velats skicka och sms som aldrig kommit fram så det börjar jag med runt 23 på kvällen. När jag ska lägga mig lämnar jag telefonen i datorn då den inte var färdig för att på morgonen upptäcka att allt i den var borta! Alla bilder, SMS, appar.. ALLT! Förutom kontakter, alltid något. Eftersom jag lät den vara i hela natten är min teori att den även gjorde en säkerhetskopia av telefonen när den var tom, vilket resulterade i hur den är nu. Men jag överlever, var ju bara en värdslig sak!

Var även i skolan en runda, det går väldigt fort nu så dessa två dagar som vi inte har föreläsningar ska jag läsa, läsa, läsa! Dumt att hamna efter redan nu liksom. Därför passade det ju himla bra att min bok kom idag, bättre sent än aldrig!

Men nu ska jag fortsätta hänga med mamma, vi kollar på ”Biggest Looser”. Känns sådär i och med att jag inte riktigt rört mig på några dagar..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s