Sometimes you need bad days to appreciate the good ones.

Dagen har gått åt till att plugga, vilket har varit nödvändigt. Läst i böcker och fått mer klarhet till det vi går igenom på föreläsningarna och även börjat på min artikel som ska vara inne på måndag. Tänkte få den färdig innan jag lägger mig, så det är en sak mindre att tänka på i helgen. Har även hunnit med en fika & shoppingrunda på stan med Martina! Effektivt ska det vara! Och imorgon blir inget undantag. Först skola och föreläsning, sedan plugg i Jämjö för att runda av kvällen inne hos Miriam på en mysig tjejkväll med mat och vin.

Men när man sitter här och pluggar gör det inte så mycket, är så himla glad över mitt nya skrivbord. Äntligen har jag fått en plats i lägenheten där jag faktiskt har ro till att plugga. Tycker det är så viktigt att man sitter bra och har bra ljus. Och ett plus i kanten att det går att breda ut sig lite.. ;)

20130912-211256.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s