You will never be good enough for everybody, but you will always be good enough for someone who really appreciates you.

Hej! Här ligger jag och panikläser inför ett seminarium! I och med att vi har mycket att göra och mycket att läsa har jag helt enkelt inte hunnit. Men har god tid på mig nu, så förmodligen är jag i fas med resten av klassen (..om nu de har läst något sen igår, verkar som om alla är lite efter) vilket ska bli skönt. Hatar att sitta som ett stort frågetecken på såna här grejer.

Och efter skolan ska jag hjälpa mamma igen på hennes företag. Jag & Julia sorterar och packar ner pärmar som ska med till nya kontoret! Som tack får jag ett modem till mitt mobila bredband! Perfekt! Och ikväll blir det häng med Nanna :*

20130918-094344.jpg
4 veckor sedan jag kom hem idag. Känns som om det var en evighet sedan jag lämnade Drápa i hagen, packade ihop mina kläder och blev körd till flygplatsen där mamma väntade på mig. Samtidigt som det har gått så otroligt fort och jag har fått träffa människorna som jag bryr mig så mycket om. Och om tiden går så fort är jag ju snart där igen och borrar ner mig i hennes päls.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s