You can choose to be sad for what you lost or to be happy for what you still have.

Jag lever och frodas, känner verkligen att bloggen kommer i sista hand numera. På något sätt försvann min skrivarlust, var väl något med att allt jag gör nu har alla redan läst… hundra gånger om. Men jag ska försöka, för min egna skull. Har haft en helt underbar helg fylld med vänskap och kärlek. Skratt, spratt och plugg. Känner att jag börjar ”landa” mer också. Flyttar om i lägenheten, för att det ska bli lättare att bo in sig igen. Jag har accepterat att jag bor själv igen och börjar tycka om det. Uppskattar en fristad i och med att jag ändå är hemma så pass lite ändå. Känns som att jag mest håller på att flänger överallt. Precis som vanligt<3

Är för övrigt sjukt motiverad till allt. Har försökt att hålla jämn takt i skolan och pluggar regelbundet. Gör mitt bästa och trivs med det. Försöker träffa alla jag tycker om så ofta jag kan och snart är jag tillbaka på Lok & motion igen. Älskade träning! Det enda jag saknar i dagsläget är ridningen och min häst såklart. Henne saknar jag varje dag! Hur lustigt är inte det egentligen? Trots att vi aldrig utbytt ett ord eller en tanke med varann så var det något som sa klick. Att kunna veta att man är säker på hästryggen gör att man kan slappna av och faktiskt rida. Och på hennes rygg behövde jag aldrig vara rädd. Hon hoppade aldrig för något, stack inte så fort hon fick chansen eller stegrade. Det enda hon gjorde var att springa, fort! Precis det jag gillar! Min fina tjej<3

20130922-190229.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s