”Jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla”

Sitter och filosoferar vid mammas köksbord. Hon & Niclas har ikväll åkt till Polen och då föll lotten som hundvakt på mig, vilket kommer bli mysigt! Ska därför bo i hennes lägenhet, då både han och jag trivs här. Försöker ikväll knåpa ihop ett avslut på min analys, har 50 ord kvar vilket inte är nånting. Mer att jag behöver lappa ihop texten, vilket inte är det lättaste. Om kursen är flummig är det inget i jämförelse med min analys, men om det är så hon vill ha det får hon skylla sig själv..

Annars försöker jag bara försöka planera resten av veckan. Får alltid någon panik av att ha det helt oplanerat, konstigt nog. Men nu är det istället fullt upp! Imorgon är det Bonde-premiär med Nanna & Elina. Vi har väntat på det här i ett år nästan, bästa programmet :* På torsdag är det träning, middag och häng med Miriam! På lördag ska jag festa med Svärd igen och få återuppleva Karlskronas härliga nattliv, inte varit ute här sedan maj men antar att man kommer se samma gamla drägg hänga i baren! Och på söndag tar jag mitt pick och pack till Brömsebro för att vara husvakt i en vecka. Kommer bli så OTROLIGT skönt att få vara på landet igen. Inte trodde man att jag var en lantis innerst inne, men efter denna sommaren får jag nog erkänna att jag är det.. I framtiden vill jag kunna se min häst genom köksfönstret!

Okej, nu känner jag att jag svävade ut igen! Bättre jag lägger orden på min analys istället, så jag slipper vara vaken halva natten!

large. large.... large... large..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s