Happy Birthday

Det här är ingen vanlig dag, för idag fyller två av mina vänner år!

En av dem är Joss! Trots att jag inte har träffat henne på jättejättelänge så vet jag precis vad jag har henne. Och visst är det väl precis så det ska va? Saknar dig så mycket och längtar tills vi ses! <3

Den andra är Miriam. Trots att vi bara känt varandra sen i början av året och att jag varit borta i flera månader så finns hon där för mig. Bara några hundra meter bort och jag är alltid välkommen. Och jag uppskattar henne så mycket! Älskar att träffa nya människor som visar sig komma betyda mycket för ens privatliv!

20130925-145618.jpg

20130925-145627.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. josefinearnesson · september 25, 2013

    <3 :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s