Maybe some women aren’t meant to be tamed. Maybe they need to run free, until they find someone just as wild to run with.

Det går bra nu. Har flera jobb på gång, där en av dem är Väbylunds Islandshästar. De är intresserade av vad jag har gjort innan och väntar på mail. Tänk vilken lycka det hade fått vara att få betalt för att rida igen. Saknar hästerier mer än någon kan tro, att få glömma sina bekymmer under en snabb galopp. Dessutom har jag lagt ut intresse om medryttarhäst och har redan fått napp! Efter 15 minuter! 2 Islandshästar som folk vill ha hjälp med. Det är jobbigt att gå och vänta på något, men när jag kommer sysselsättas känns det inte lika illa. Även om ingen kan ersätta henne, så har jag ett substitut under tiden.. :)

DSC_0050 - Kopia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s