Nanna 23

Idag fyller inte vem som helst år, utan Nanna. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv, tror inte ni förstår. Alltid en plats jag är välkommen till som är så mysig. Bjuder på god mat och ännu godare bakverk. Och det finns inte många personer som är så pass genuina som henne. I vått och torrt. Nannsi, vad skulle vi gjort utan dig? Och kom ihåg att jag ska supa dig under bordet, kanske inte på Ibiza men på Karlskronas beverly hills..? :D

DSC_2943Jag & Nannsi på kräftskivan hemma hos Oscar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s