Don’t marry a man unless you would be proud to have a son exactly like him.

Jag är för tillfället i Brömsebro och andas in massa frisk luft. Eftersom Johanna och några i familjen valt att lämna Sverige för Grekland (who can blame them!?!) en vecka så ska jag tillsammans med Daniel vara lite sporadisk husvakt. Hade tänkt att komma hem imorgon och sedan komma tillbaka till helgen, om han inte behöver mig innan dess förstås! Men det är så himla skönt här ute, kunna gå ut som man vill och inte massa folk överallt. Så idag har jag tagit vara på det underbara höstvädret och tagit ut hundarna på två långpromenader, tror Bella kommer sova gott inatt. Man får ta vara på dagar som dessa, då jag tror att det kommer slå om när som helst. Och det är då man kan sitta inne och plugga.. ;p

20130930-221421.jpg

20130930-221438.jpg

20130930-221456.jpg

20130930-221515.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s