”Jag kan inte reglerna i spelet, men du får gärna komma hit”

Igår efter att jag varit på Nannas födelsedagskalas åkte jag hem till Daniella för en trevlig förfest med tjejerna :) När det var dags entrade jag (och tjejerna såklart!) Karlskronas nattliv igen för första gången på flera månader. På ett sätt kändes det som att jag var där förra veckan och på ett annat som att jag har lämnat det bakom mig för länge sedan. Men det var så trevligt att träffa lite folk man inte sett på länge och folk som faktiskt hängt med i svängarna och vetat om att jag varit borta.. ;p Trots hög musik, dansande mer mera så kunde man prata. Allt går om man bara vill.. ;) Dessvärre tog jag inte en enda bild på kvällen, och fastnade inte heller på någon vimmelbild! (men det var nog bara tur det..) Så jag bjuder på en från Nannas kalas istället :)

20130930-220840.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s