Being silent is a great way to let someone know they did something wrong.

Idag blev jag på riktigt ledsen och arg på alla hästmänniskor som inte har något snällt att säga. La upp ett klipp på ett forum på Facebook och efter 5 minuter har jag fått två kommentarer. Och inga snälla heller, kommentarer som rent ut sagt förstör min dag & får mig att fundera om jag ens vill ha hem henne till Sverige. Förstår ni hur sjukt det är att två helt okända människor kan få mig att tvivla på mig och min häst genom två ynka kommentarer?!? Min häst som saknar dagligen och hade gjort vad som helst för att få pussa på. Har man inget snällt att säga behöver man inte yttra sig..

#varförärislandsålångtbort :(

20131003-230825.jpg
Min fina, fina tjej! Aldrig mer ska jag tvivla på dig! Och ja.. Jag är medveten om att hon har byggt stora halsmuskler, men det tar tid att lära henne att jobba under sig. Rom byggdes inte över en natt och det gör inte Drápas omskolning heller! Fuck bittra äckliga hästtanter!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s