There’s a special place in hell for women who don’t help other women.

Vi är redan inne i Oktober, brrr! Men jag tycker faktiskt det är ganska mysigt ändå, om man får säga så.. Sommaren kommer ju nästa år igen, förhoppningsvis till Island också, så vi slipper regnet! Och tills dess ska jag plugga järnet och verkligen sköta min skola, för det är en sån befrielse när man får cred för det man gjort.

Men vet ni vad  jag gjorde igår? Jag fick rida igen!! Lyckan va obeskrivlig! Och inte vilka som helst utan Janets fina islänningar. Va så mysigt att få komma och hälsa på i hennes stuga som hon precis flyttat in i. Som en dröm. En dag vill jag också bo sådär på landet, men ändå nära allt liksom. Gäller bara att ha tålamod, än så länge får Alamedan vara nog för en fattig student:) Kommer definitivt husera mer där numera, fanns tom ett extra rum, som bäddat ju! Eller vad man säger..

Nu är det dags för löpande bokföring igen.. Skjut mig. Det är mycket man får lära sig själv och timmarna i skolan är alldeles för få. Jag kan köpa att man får läsa hemma och yadayada, men att få en uppgift i ett HELT NYTT program utan någon som helst introduktion är ju bara nonsens. Jag fattar ingenting! Stackars Niclas hoppas jag hjälper mig komma igång, så jag kan få skicka in denna uppgiften utan att behöva komplettera!

424106_410992118985637_1738612968_n_large

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s