A true friendship is an investment.

Hade en väldigt trevlig kväll igår, fri från massa måsten och stress. Ett enkelt möte utanför staden med bra sällskap. Och det är precis som Kim sa, så känner jag mig nästan som en i familjen.. För att efter ha växt upp tillsammans håller vi fortfarande ihop, vilket jag tycker är så himla roligt. Det kunde man inte tro när man lärde känna varandra i sandlådan på Polhemsgatan år.. 1994? En hel evighet sedan och mycket har hänt. Men en sak är säker – det lär bli stålkvinnor av oss alla 3!

carro jag..Såhär såg vi ut för 10 år sedan, hittar tyvärr ingen gammal bild på den 3:e mafioson. Får gräva i arkivet en annan dag när jag har mer tid, kan tänka mig att där finns massa att se i alla fotoalbum i Ledja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s