Min helg

Igårnatt när jag gick hem från klubben hade jag på mig kjol, kavaj och tunna strumpbyxor utan att frysa. Vad är det som har hänt med oktober? Vad det än är så ÄLSKAR jag det. Och vilken trevlig kväll det blev. Vi firade Karolinas 25-årsdag och eftersom jag inte tänkt gå ut hade jag inga förväntningar på Statt. Men jag hade så roligt.

Vilket jag fick sota för igår. Huuur trött som helst därför var det bra att en vän kom på morgonen och lagade frukost till mig. Och sen slappade vi i soffan lagom tills det var dags för lunch. På kvällen agerade jag chaufför åt semesterfirare som varit på Rhodos i en vecka. En väldigt trevlig helg med andra ord. Nu kickstartar vi den nya veckan!

20131007-111138.jpg

20131007-111200.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s