Sometimes you have to give up on someone. Not because you don’t care, but because they don’t.

20131007-152158.jpg

Var ute på en promenad i alldeles för lite kläder vilket säkert kommer göra mig ännu sjukare. Men kom och tänka på hur skumt det är att bli hemmablind. När jag var på Island och satt och kollade på fina sommarbilder ifrån Karlskrona bara älskade jag vyerna och nu när jag gick ut kollade jag verkligen på landskapet. Är det inte otroligt fint så säg. Karlskrona må vara litet med mycket drama och alltid samma visa men ingen kan ta ifrån att det är så otroligt fint. Det är något speciellt.

Likadant är det nu när jag ser bilder på Island. Befann jag mig verkligen i dem vykortsbilderna varje dag i flera månader?! Kan knappt förstå att jag hade den lyxen. Från hästryggen dessutom. Aldrig kunde jag heller förstå att jag skulle sakna det så mycket, för det gör jag. Man blir trollbunden, det tror jag alla som varit där kan skriva under på. Av landskapet, människorna och djuren. Och Drápa såklart, mitt livs kärlek.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s