Organisa..Zzzzz

Håller mig till min organisationsbok idag då tanken är att kunna lämna in analysen ikväll (läs: inatt!). Har nämligen bokat in Sh’bam, bonde söker fru och så dubbelavsnitt Grey’s anatomy som har premiär (Om jag inte hänger på landet ikväll, för då får jag streama det senare). Så kan bli lite tajt med tid, men man får inte ge sig. Efter min lunch och ett avsnitt av TBBT är jag redo att köra igen!

20131009-124754.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s