TGIF

Vilken härlig dag jag hade igår som innefattade lunch med powerkvinnor, lång promenad med en vän och fick äntligen hämta ut min fotobok. Fotoboken är fylld med massa, massa bilder från Island. Vilken lycka det var att få hem den och kunna visa nära & kära!

Idag har jag fått klart min analys och det va så skönt. Den blev rätt bra i slutändan, dock fortfarande liiite spretig. Ikväll blir det troligtvis häng hemma hos Nanna eller hemma hos Mamma! Resten av helgen är oplanerad, massa tid att fylla! :)

20131011-163531.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s