Freeedag

Nej, jag har inte dött.. Även om jag trodde att jag skulle göra det under Sh’bam-passet igår med Lisa. SÅ.JÄKLA.OTRÄNAD. Men nu när jag kommer få pengar konternuerligt funderar jag starkt på att faktiskt skaffa mig ett gymkort, behöver det mer än nånsin. Dags att tänka på beach ’14, eller?

Så vad har jag haft för mig sen jag skrev sist? Hade ju en liten roadtrip i lördags med mamma för att få lite kvalitétstid. Så vi åkte till Kalmar för att gå runt i alla affärer där. Meningen var att köpa min födelsedagspresent (håller på att göra om hos mig) men då förvaringsutrymmena var lika med noll i det möblemanget vi kollat på fick vi tänka om. Men tror att vi har hittat en lösning till det, så kommer bli toppen när det är färdigt,

Och på kvällen checkade jag in hos en vän och stannade ända till tisdag. Snacka om att trivas liksom.. haha. Där var det plugg, rycka-i-håret-fattar-ingenting, ridning, goda middagar och annat smått och gott på agendan. Och sen jag kom hem har jag pluggat från morgon till kväll båda dagarna. Det här med periodisering är verkligen inte min grej, så om nån känner sig manad att hjälpa till tar jag tacksamt emot det!

Och helt plötsligt är det fredag, IGEN. Inga planer än så länge, men har mina funderingar. Och imorgon är det dags för party. Inget krystat, eller avancerat utan mer än chans att kunna träffas. Kvällen avslutas nog med ett och annan dans på Statt och kanske en kebab efter? Man får ju unna sig när man fyller år…? Räcker inte med hunden jag tänkt skaffa :D

20131018-103808.jpg20131018-103823.jpg20131018-103848.jpg
Gick sådär att göra chips igår..
20131018-103934.jpg

Nu blir det storstädning av lägenheten. Det är mycket smuts som man inte ser som ska bort och sedan en sista finputs innan jag sätter mig med plugget igen.
/Fattigstudent_90

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s