Vecka 8

Jag har gått på rosa moln denna och jag kommer berätta när allt är spikat. Det är långt till vecka 8 så ni kommer nog få höra mitt tjat i massor ändå.. Det är helt otroligt att man kan bli så glad, men det styrkar väl antagligen bara min stora saknad. När jag väl bestämde mig bara sköljde allt över mig & bara tanken att få borra ner ansiktet där igen gör att jag ska göra mitt bästa i ALLT för att det ska bli möjligt.

Och bara tanken att få göra en sån här resa med en nära vän gör bara saken ännu bättre. För det är något jag har velat göra länge nu och man kan inte bara låta chansen gå förbi.. Inte nu när jag faktiskt börjar jobba lite smått här och var och fått igång pengar från CSN, vilket gör att jag kan börja spara istället för att ta av mina sparpengar.

Och ni ska såklart få veta vad som gäller. Men jag tycker inte om att berätta massa saker som sedan inte blir av.

20131024-225003.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s