Sunday, funday?

Redan söndag.. och jag som inte trodde jag skulle ha något att göra denna helgen har haft fullspäckade dagar. Vilket jag tycker om såklart. I fredags var det AW med massa tokiga tjejer & igår tog jag och mamma det lugnt på dagen och så tillbringade jag kvällen i Agdatorp :)

Idag kommer det ske stora förändringar inne hos mig. Mitt möblemang ska bytas ut, kommer bli så himla fint när det är färdigt! Bästa presenten!

20131027-084622.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s