”Tro, ork och lust är lätt att tappa. Lätt när stora drömmar trängs med saknaden”

Kollar ut genom fönstret där regnet öser ner, men till skillnad från många andra bryr jag mig faktiskt inte. Man höjer knappt på ena ögonbrynet längre, då jag är van vid mycket värre. Karlskrona har ändå varit en stad som nu på hösten levererat väldigt fint väder, där man har kunnat gå ute utan för mycket kläder som tynger. Och så vackert det har varit. Ändå är jag rastlös, så otroligt rastlös.

Varje natt drömmer jag mig bort till något annat ställe, drömmarna utspelar sig aldrig här. Oftast hänger jag på Borgargerdi med ett stort leende över hela ansiktet. Jag ser dessa öppna landskap framför mig och jag får flyga fram i pass. Det som gör att jag håller ut istället för att gå sönder av saknad är att jag vet att det finns ett slut på saknaden. Och jag vet att jag inte kommer tro på det förräns vi svänger vänster på vägen från Reykjavik. Längtar så fruktansvärt och drömmer mig gärna bort varje natt, om det betyder att jag får vara där.. om så bara i drömmen.

Tiden kommer gå så otroligt fort ändå, så det är bättre att ta vara på nuet och leva till max när jag är där. Vilket jag vet att jag kommer göra.

20131027-192057.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s