At some point, you have to realize that some people can only stay in your heart, and not in your life.

Ett kök fullt med hundmat och filtar som luktar Anna. Nu hämtade mamma henne för att hon ska åka tillbaka till Skåne. Är så ledsen över detta då hon på en vecka hann bli min tjej. Kommer bli så tomt så jag inte vet vart jag ska ta vägen utan henne. Ingen Anna som snarkar när man ska plugga, som gärna sitter i soffan när man kollar på TV eller som ligger alldeles intill i sängen. Min fina tjej. Jag önskar dig det bästa<3

20131031-070108.jpg

Nu: tenta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s