Torsdag

Tentan idag gick väl sådär.. Men jag gick dit och gjorde den i alla fall och det är ju bättre än vissa andra som inte ens dök upp. Visst, det kanske inte räcker upp till ett G, men jag vet hur den är uppbyggd iaf.

På eftermiddagen har jag hängt med vänner och mamma.. Så skönt att slippa tentastressen.. Om så för en dag eller två. Imorgon blir det opponering, så ikv hänger jag i soffan och hittar plus och minus i rapporten vi ska opponera emot. Tuff vecka, vet vem som kommer ligga raklång i soffan imorn med ett glas Cola, kanske med en slurk rom i..

20131031-230230.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s