Häststatus:

Pratade med goa, härliga Sólmundur igår angående lite framtida planer, som jag kommer berätta om.. lite senare. Men det var kul att höra hans röst igen och höra hur allt var på gården. Men det bästa av allt var att få lite Drápa-status. Att höra att hon mår bra och går och vilar på öppna landskap gör mig alldeles varm inombords. Ibland kan jag gripas av någon helt obefogad magont just för att jag är så himla långt bort och hon inte var helt hundra när jag åkte hem och lämnade henne. Så det är sånt här som gör att man kan slappna av och veta att varje dag är en dag mindre tills jag förhoppningsvis hämtar henne på flygplatsen! (Om allt går som det ska vill säga)

20131104-233129.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s