Mitt andra hem

Första depositionen är nu lagd och jag har något att se fram emot denna långa vinter. Vecka 8 så åker jag tillsammans med 7 andra hästtokiga kvinnor till Island för att tillbringa en vecka på hästryggen tillsammans med en välkänd tränare, Ska bli väldigt intressant och kul såklart. Jag vet att man inte får låta bli att ta en chans när den kommer framför näsan på en. Vi kommer tillbringa dagarna dagarna uppe i norr i en liten stad som heter Hófsos och rida lite olika turer varje dag och dessutom få möjlighet att besöka lite välkända platser och stall.

Vi åker på alla hjärtans-dag, så kommer få tillbringa den tillsammans med likasinnade. Efter turen hos Jóhann har vi några dagar som vi själva kan välja att lägga upp hur vi vill. Tanken är att vi ska ta oss ner till söder för att få rida lite ”hos mig” och efter det stannar jag själv på gården för att få chansen att kunna hänga lite med min egna häst lite. Jag trodde aldrig att man kunde sakna så himla mycket, men trots att det snart gått 3 månader gör det fortfarande lika ont. Bara tanken på att få gosa med henne får mina ögon att bli lite blöta.. Blödig som man är! Men det är något speciellt med henne, som bara jag (tack gode gud för det) ser och upplever. Hade andra sett det jag såg hade jag nog aldrig fått henne.

Men ja, det var denna nyheten jag har gått och ruvat på ett tag. Det är 3 månader dit och jag längtar redan!!!

DSC_2267 - Kopia DSC_2569 DSC_0748 IMG_3454 DSC_0053 IMG_3854

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s