Trött, tröttare, tröttast

Ligger efter sömnmässigt så allt annat jag gör påverkas så sjukt av detta. Bokat av middagsdejter och träning med en vän, men känner att jag måste komma ifatt igen. Energiboven var att jag jobbade igår mellan 04:28 (!!!!!) och 10.30 och i morgon är det dags igen, dock inte samma hemska tid som innan. Så i helgen ska jag bara göra lugna och fina saker, som att dricka vin och hänga. Och plugga såklart, alltid plugga.

Nu ska jag avrunda och pallra mig hemåt. Någon sover nämligen redan på soffan så likabra att göra samma. Såg dessutom att det låg ute 2 nya avsnitt av Elsas värld så de får jag kolla på innan. Även om det inte är lika bra som första säsongen…

20131114-213209.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s