Söndag

En helg i lugnets tecken, vilket har passat mig som handen i handsken. Efter jobbet i fredags kom jag hem och efter det orkade jag faktiskt inget mer, även om jag lovat bort mig. Ibland gäller det att lyssna på sin kropp, vilken den skrev efter sömn.

Lördagen började jag med att äta frukost med familjen innan jag körde iväg till Listerby. Red Flora, en liten unghäst på 4 år men som verkligen är väldigt fin i lynnet. Och resterande timmar av helgen har jag umgåtts med två av mina bästa vänner. Det behövde jag, eller ja vi allihop tror jag<3

Nu är det nya tag! Skola och arbetsintervju imorgon och massvis med plugg..

20131117-221532.jpg

20131117-221542.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s