Jag vet att du får mig att gå ensam..

Redan onsdag, fy tusan vad tiden går fort. Den går nästan som fortast när man behöver mer tid. Karlskrona har fått ett riktigt höstväder de senaste dagarna med mulet och regn, men så länge snön håller sig borta är jag mer än nöjd! Dessutom går det att vara ute i busvädret ändå, bara man har rätt kläder på sig. Dock slapp jag och Angetha detta när vi var ute på en ridtur igår, regnet kom inte förräns vi var tillbaka i stallet och skulle tömköra Flora lite. Uppskattar att kunna åka till stallet med jämna mellanrum och få ta en tur i skogen. Där jag håller till nu har vi MASSVIS med fina ridvägar så variation får man verkligen. Toppen tycker jag. Något som nästan är ännu bättre är att jag har massa stallkompisar, att få sällskap på ridturerna är ju så himla kul. Så det lovar för en fin vinter och vår i Binga :)

Nu ska jag fortsätta med mina instuderingsfrågor, blir inte mycket intressantare än så idag. Så ser fram emot ikväll då vi först ska hämta mina nya möbler och sen kolla på Bonde söker fru. Älskar onsdagar.

Bild 003Här hade man heller aldrig brist på sällskap. Fina människor och hästar i mängder.

Bild 004Drápa ser något misstänksam ut mot filebrun.. min lilla bitch det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s