Inspirerande föreläsning

Igår var vi på en väldigt inspirerande föreläsning av Stina Helmersson som hölls inne i Ronneby. Stina har varit på Island 33 gånger och berättar om hur det har förändrats sen hon började vara där på tidigt 80-tal. Känner de flesta toppryttarna, är en riktig hästmänniska och skrivit många böcker om just detta. Det var nog inte bara jag som satt i salen som inte önskade att jag kunde byta ut det regniga Sverige mot ett kallt och friskt Island med massa hästar och härliga människor. Alla bilder fick det här suget att komma tillbaka mer än nånsin och vecka 8 kunde faktiskt fått vara närmare än vad det är. Men den som väntar på något gott.. ;)

20131122-221554.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s