Bubbly

Rastlös. Pigg och trött, vilket är en konstig kombination. Oftast är det så med mig. Det ska vara allt eller inget, annars kan det lite vara. Snöar in mig på saker och blir lite smått ”besatt”. Svårt att tänka utanför bubblan, men jag vet också att den lägger sig efter ett tag och gäller att ta vara på energin och inspirationen när den kommer till en. Just nu är jag uppe i en ”hästbubbla” och jag märker verkligen hur mycket jag saknar ridningen & min häst såklart! Men Vilda är så oerhört fin att jobba med och har redan pratat med Karin om att få ha Drápa där, så då har jag båda på samma ställe!

Imorgon ska jag till stallet igen och få en ny runda presenterad för mig. Det är ett stort plus att jag har så många ridkompisar, behöver aldrig mer rida själv om jag nu inte vill såklart. Heja Binga!

Nu ska jag först få lite skönhetssömn, kan behövas om man ska orka tentaplugga hela kvällen! Snacka om att skjuta sig själv i foten när man slarvar med skolan..

20131125-225608.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s