Never chase anyone, a person who appreciates you will walk with you

Idag tog jag mig tiden att åka ut till Vilda och jag satt och njöt under hela ridturen. Hästar ger mig ett inre lugn och att känna hur hon arbetar under mig är helt obeskrivligt. Vilda är något utöver det vanliga och tills dess att jag får gosa med min egna lilla pålle så är hon ett alldeles ypperligt sällskap. Som det ser ut nu kommer jag även att ha Drápa hos Karin, så Vilda blir inte av mig med så lätt.. Men vi trivs ihop och i helgen ska vi hoppa & töltträna, längtar redan!

20131203-222630.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s