Jag ska måla hela världen, lilla mamma.

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Nej, det är ingen vanlig dag. Min mamma fyller år idag och den njuter hon av tillsammans med en vän på en kryssning. Det finns ingen person som är så viktig för mig som min mamma är. Hon ställer upp i vått och torrt, hjälper mig när jag behöver och är ett otroligt stöd. Man kan aldrig bestämma vilken förälder man får, men jag måste säga att jag haft otrolig tur. Känner ingen person som är så stark och som klarar motgångar som mamma gör. Vi förlorade morfar när jag var 6 och mamma skulle fylla 30 dagen efter. Mormor försvann 6 år senare ifrån oss. Fortfarande idag är det så himla jobbigt och tiden läker inga sår, de känns bara lite mindre. Ändå höll mamma god min, så stark är hon. Jag beundrar dig mamma, det ska du veta. Och jag önskar att jag åtminstone ärvt några av dina fina sidor. Älskar dig! Ses på söndag ♥

Bild 048

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s