Plugghästen

Stress, stress, stress. Men istället för att bli stressad av all denna stress så känner jag ett konstigt lugn inom mig. Unnade mig en härlig lunchpaus och har nu läst ut en av de tråkiga böckerna. Jag är ingen person som kan sitta och plugga dygnet runt, det går bara inte – även att jag skulle behöva. Så ikväll har jag bokat in bonde söker fru-mys här och lite bakning på det. Men tills dess ska jag öppna övningsboken och räkna allt vad jag orkar. Tur jag har kaffe säger jag bara!

20131204-141936.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s