Besök av Sven

Tack och adjö Sven, jag önskar du kunde bete sig som en riktig vän. Skämt och sido, det är när det drar förbi en storm som man känner sig lyckligt lottad över att bo i stan. Behöver inte tänka på att något kommer gå sönder, förutom min bil men den får jag kolla till i morgon. Har inte hänt mycket mer intressant än besöket från Sven idag faktiskt, jag sitter bara inne hela dagarna och tentapluggar. Men känner mig duktig som gör det och inte faller för frestelsen att åka och rida eller göra något annat kul. Det får bli en runda till helgen istället, det är jag värd!

Med tanke på att jag precis slurpade i mig en latté så blir jag nog uppe ett tag. Som en liten vessla tänkte jag jobba på tills dess att John blund knackar mig på axeln.

20131205-222931.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s